Climb for Charity

Michael Blomsterberg Kilimanjaro September 2018

Donationer
1

Indsamlet
1.768,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


"That's one small step for man, one giant leap for mankind" ... Neil Armstrong skulle kun tage ét skridt for at ændre verdenen tilbage i 1969. Når jeg står ved foden af Kilimanjaro i september måned, er det mange skridt der skal tages og ingen af dem kommer til at forandre verdenen, som det skridt Neil tog for 49 år siden.
Men Neil gjorde det ikke alene. Der var en stor gruppe dedikerede mennesker der hjalp til, og gjorde det muligt.
Hvis jeg kan være et af de mennesker, der kan hjælpe Børneulykkesfonden med at skabe fokus på børns sikkerhed, både sikkerhed i hjemmet, på nettet og ude i trafikken, så gør jeg gerne det - jeg tager gerne tusindvis af skridt.
Hvis jeg kan være med til at sikre at den næste Neil Armstrong kommer sikkert i vej, så han eller hun kan forandre verden med et enkelt skridt, så kom bare med vabler, varme, kulde og andre strabadser...
Som aktiv sportsudøver og far til 3, er det, at deltage i Climb for Charity sammen med Børneulykkesfonden og støtte deres arbejde, en fantastisk mulighed for at hjælpe med at gøre en forskel.
Støt Børneulykkesfonden, tryk på den grønne knap og vær med til at sikre Neil en god og sikker start på livet.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Michael Blomsterberg, Head of Power Operations hos Ørsted

Højdemeterdonationer

Sanne Blomsterberg har doneret 0,30 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer