Climb for Charity

Michael Blomsterberg Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
9

Indsamlet
8.547,75 kr.

Sponsorater

Sanne Blomsterberg har doneret 0,30 kr.
Jesper Røikjær har doneret 0,05 kr.
Martin Enger-Rasmussen har doneret 0,05 kr.
Henrik Voigt har doneret 0,10 kr.
Bug-Farm ApS har doneret 0,30 kr.
Rasmus Falck har doneret 0,10 kr.
Sofie Amalie Blomsterberg har doneret 0,20 kr.
Marie Louise Blomsterberg har doneret 0,20 kr.
Rune Frederiksen har doneret 0,15 kr.

"That's one small step for man, one giant leap for mankind" ... Neil Armstrong skulle kun tage ét skridt for at ændre verdenen tilbage i 1969. Når jeg står ved foden af Kilimanjaro i september måned, er det mange skridt der skal tages og ingen af dem kommer til at forandre verdenen, som det skridt Neil tog for 49 år siden.
Men Neil gjorde det ikke alene. Der var en stor gruppe dedikerede mennesker der hjalp til, og gjorde det muligt.
Hvis jeg kan være et af de mennesker, der kan hjælpe Børneulykkesfonden med at skabe fokus på børns sikkerhed, både sikkerhed i hjemmet, på nettet og ude i trafikken, så gør jeg gerne det - jeg tager gerne tusindvis af skridt.
Hvis jeg kan være med til at sikre at den næste Neil Armstrong kommer sikkert i vej, så han eller hun kan forandre verden med et enkelt skridt, så kom bare med vabler, varme, kulde og andre strabadser...
Som aktiv sportsudøver og far til 3, er det, at deltage i Climb for Charity sammen med Børneulykkesfonden og støtte deres arbejde, en fantastisk mulighed for at hjælpe med at gøre en forskel.
Støt Børneulykkesfonden, tryk på den grønne knap og vær med til at sikre Neil en god og sikker start på livet.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.