Climb for Charity

Michael Jørgensen Kilimanjaro September 2018

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


36-årig selvstændig fysioterapeut.
Mit navn er Michael Jørgensen, og jeg arbejder til dagligt med behandling og genoptræning af patienter.
Ud over at arbejde som fysioterapeut tilbringer jeg også en stor del af mit privatliv med være fysisk aktiv. Jeg har blandt andet gennemført to Ironman, som hidtil har været de største fysiske prøvelser.

Min motivation for at bestige Kilimanjaro er i høj grad den lyst jeg har til at udfordre mig selv både fysisk og psykisk. Jeg er en person, der sætter sig et mål og derefter går benhårdt efter at nå det. Det ligger ikke til mig at give op, og jeg tror fuldt og fast på, at den allerstørste udvikling vi, som mennesker, kan opnå, ligger i svære tider og pressede situationer. Det er der, vi skal blive ved og samtidigt holde os målet for øje. Hvis begrænsningerne får overtaget, kommer vi aldrig til at udleve vores drømme eller udvikle os. Vi har ét liv til at prøve alt det, vi ønsker os at opleve, og jeg vil ikke bruge de sidste dage af mit liv på at ærgre mig over forspildte muligheder og uudlevede drømme. One life – No limits!

Med #climbforcharity ønsker jeg at skabe en øget opmærksomhed på det store stykke arbejde, som Børneulykkesfonden hver dag gør herhjemme og med min egen person at vise, at hvor der er vilje, er der også vej! I Danmark skal børn have de bedst mulige forudsætninger for at kunne føle sig sikre og trygge i deres hverdag og igennem deres opvækst.
Michael Jørgensen, Selvstændig fysioterapeut

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

MobilePay