Climb for Charity

Pernille Svensson Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
5

Indsamlet
4.126,50 kr.

Sponsorater

Mogens Henningsen har doneret 0,10 kr.
Susanne Nistrup har doneret 0,20 kr.
Stocksisters.dk har doneret 0,20 kr.
Roskilde B&B har doneret 0,10 kr.
koegeguesthouse.dk har doneret 0,10 kr.

Jeg er kommet med på et afbud i 11.time. Min bjergfascination rækker tilbage til Ruder Konge. Kilimanjaro har været på ønskelisten i 20 år - siden jeg passerede det stolte bjerg på en 12000km solotur gennem Afrika. Har besteget Mt. Blanc, Kinabalu på Borneo og for en halv menneskealder siden desuden en 6000meters knold nær K2 i Pakistan.
Siden cyklet bjerge på et cykelhold, der førte os gennem Europa fra København over klassikere i Alperne og Pyrenæerne til Malaga over en årrække. Nåh ja…. så har jeg rejst jorden rundt solo på MC i 800 dage, men det kvalificerer jo ikke lige til denne udfordring!
Min forberedelse! til Kilimanjaro har bestået i at tænke stort på staldtaget med en malerkost og male huse på stiger og stillads uden anelse. Siden jeg landede på ClimbforCharity-holdet akut 12 dage før afgang: Knæbøjninger, trappetræning og op mod 8 timers nattesøvn. Må satse på grundform, ’grit’ og den gode vilje.
Jeg er cand.polit, selvstændig og iværksætter på dansk grund og derfor vant til at tro på det umulige. Glæder mig især til at møde 40 andre styrkefulde livstykker og håber jeg - trods min sene ankomst - kan nå at blive et aktiv for gruppen fremfor det modsatte.
Jeg vil gøre alt for at kunne nå at samle lidt ind til den gode sag i Børneulykkesfonden. Jeg vil gøre mit til ikke at skuffe mine forstående børn, Catalina og Alexander, i topforsøget. Det er jo trods alt for at støtte Børneulykkesfondens fortsatte arbejde med bl.a. Legeheltene på de danske hospitaler – en af den slags mærkesager, vi som forældre aldrig håber selv at få gavn af, men som alle kan se pointen i. For at sprede glæde, bevægelse for de indlagte børn og ny energi.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.