Climb for Charity

Piether Leon Thomsen Kilimanjaro September 2018

Donationer
2

Indsamlet
3.537,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har altid ment at det engang imellem er utroligt vigtigt at sætte sig selv nye mål, hvor muligheden for personlig udvikling, flytte sine fysiske og mentale grænser, møde nye menneske typer og få nye inspiration til livet. Turen til at bestige Killimanajaro i 2018 har alle farsetterne, samt det vigtigste, at jeg har fået muligheden for at hjælpe indlagte børn gennem børneulykkefonden. Det at kombinere en fantastisk oplevelse til verdens næststørste kontinent med en fysisk formåen og samtidigt at kunne støtte op om en fond. Som bl.a. står bag børns sikkerhed og indlagte børn i Danmark, vil blive en fantastisk oplevelse for mig. Støt op om projektet og vær min, eller en af de andre deltagers højdesponser, så vi fremadrettet kan sikre livskvaliteten for børnene. Alle personerne der støtter mig vil få deres navn skrevet på det Danske flag, som sættes når jeg kommer op toppen.
Piether Leon Thomsen, Social mentor

Højdemeterdonationer

UNIHOUSE har doneret 0,20 kr.
Sørens Snedkeri har doneret 0,40 kr.

Virksomhedsdonationer

MobilePay