Climb for Charity

Renée Lauridsen Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
3

Indsamlet
2.358,00 kr.

Sponsorater

Erik og Bettina Lauridsen har doneret 0,10 kr.
Annette Dam har doneret 0,10 kr.
Snowminds har doneret 0,20 kr.

Til dagligt er jeg travlt beskæftiget med mit studie; sportsmanagement, mit studiejob i Urban Ranger Camp og diverse projekter og aktiviteter, som rækker fra kayak roning til crossfit og frivilligt arbejde.

Hver onsdag eftermiddag har jeg fornøjelsen af, at undervise børn med særlige behov i svømning og gymnastik. Det er et utrolig givende job, da jeg får lov til at være en del af børnenes store og små succes oplevelser. Det er skønt, at motivere børn igennem sport og være en del af deres udvikling, som rækker fra motorik til sociale færdigheder.
Formålet med climb for charity motiverer mig i den grad, da jeg kan se hvilken forskel leg og bevægelse gør for børn, som har særlige udfordringer.

At kunne kombinere min drøm om at bestige Kilimanjaro med min passion for børn og sport, samt velgørenhed er intet mindre en fantastisk og jeg glæder mig.

Hjælp mig med at samle penge ind til et fremragende formål!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.