Climb for Charity

Stine Pilemann Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
2

Indsamlet
589,50 kr.

Sponsorater

Thomas Larsen har doneret 0,05 kr.
Annebet Lotus Jensen har doneret 0,05 kr.

Mit navn er Stine Pilemann

Jeg har længe ønsket mig at bestige Kilimajaro.
Jeg elsker udfordringer og det at bryde mine egne grænser. Med Climp for Charity så jeg en unik mulighed for at udfordre mig selv. Samtidig med at jeg støtter Børneulykkesfonden og legeheltene, som hver dag gør en forskel for børn og unge.

Jeg er stolt over at være en del af teamet som sammen skal gå for Børneulykkesfonden. Jeg er sikker på det bliver en helt fantastisk oplevelse.

Jeg håber I vil støtte min vej op ad bjerget.

Mange Hilsner Stine

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.