Climb for Charity

Tine Laustsen Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
14

Indsamlet
6.484,50 kr.

Sponsorater

Erik Laustsen har doneret 0,30 kr.
Conni Glud har doneret 0,05 kr.
Marie Victoria Enggaard har doneret 0,10 kr.
Helena Thorøe har doneret 0,05 kr.
Christian Rye Holm har doneret 0,10 kr.
Thinggaard har doneret 0,10 kr.
Stine Nielsen har doneret 0,05 kr.
Gustav Hansen har doneret 0,05 kr.
Claus Olischer har doneret 0,05 kr.
Anita Rasmussen har doneret 0,05 kr.
Helle westerdahl-Møller har doneret 0,05 kr.
Kvinderegensen har doneret 0,05 kr.
Didde Thygesen har doneret 0,05 kr.
Hans Óli Højgaard har doneret 0,05 kr.

At bestige Kilimanjaro bliver en kæmpe udfordring og en fantastisk oplevelse, som jeg er sikker på, bliver alle vablerne værd! Det er den perfekte kombination af eventyr og fællesskab, hvor jeg sammen med et hold seje mennesker, får lov til at gøre en forskel for indlagte børn i Danmark. Børneulykkesfonden skaber mere sjov, leg og tryghed for disse børn, og det synes jeg er mega vigtigt at støtte op om!

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.