Climb for Charity

Zenia Clemens Ipsen Kilimanjaro September 2018

Donationer
10

Indsamlet
20.305,50 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro September 2018. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg har aldrig besteget bjerge, men det har længe været en drøm at komme til toppen af Kilimanjaro. Lige nu er jeg præget af lige dele spænding og frygt, men når tiden kommer, ved jeg, at jeg er klar til at tage udfordringen op. Det bliver en vild oplevelse og jeg glæder mig vanvittigt meget.
Muligheden for at udfordre mig selv samtidig med, at jeg støtter et fremragende formål, er helt perfekt. Jeg har selv tre børn og det er vigtigt for mig, at børn har trygge rammer, hvori de kan forfølge deres nysgerrighed og udforske deres kreativitet. Derfor vil jeg gerne være med til at gøre en forskel for børns sikkerhed i Danmark og samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde for forebyggelse af ulykker blandt børn.
Du kan være med til at gøre en forskel ved at donere et par øre pr meter, jeg bestiger. Hjælp mig med at støtte børneulykkesfonden og legeheltenes fantastiske arbejde.
Af hjertet tak

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Zenia Clemens Ipsen, Assistance koordinator og sygeplejerske

Højdemeterdonationer

Miki Ipsen har doneret 0,05 kr.
Millen Ipsen har doneret 0,10 kr.
Ib Ipsen har doneret 0,10 kr.
Anonym har doneret 0,20 kr.
Maria Sahlholdt har doneret 0,05 kr.
Janus von Platen har doneret 0,20 kr.
Alexander Barren har doneret 0,05 kr.
Christine Mattebjerg Andersen har doneret 0,10 kr.
Gitte sand har doneret 0,05 kr.

Virksomhedsdonationer

JoinJet har doneret 15.000,00 kr.

Andre donationer