Climb for Charity

Zenia Clemens Ipsen Kilimanjaro September 2018

Sponsorater
10

Indsamlet
5.600,25 kr.

Sponsorater

Miki Ipsen har doneret 0,05 kr.
Millen Ipsen har doneret 0,10 kr.
Ib Ipsen har doneret 0,10 kr.
Anonym har doneret 0,20 kr.
Maria Sahlholdt har doneret 0,05 kr.
Janus von Platen har doneret 0,20 kr.
Alexander Barren har doneret 0,05 kr.
Christine Mattebjerg Andersen har doneret 0,10 kr.
Gitte sand har doneret 0,05 kr.
Lill-Katrin Straumsnes har doneret 0,05 kr.

Jeg har aldrig besteget bjerge, men det har længe været en drøm at komme til toppen af Kilimanjaro. Lige nu er jeg præget af lige dele spænding og frygt, men når tiden kommer, ved jeg, at jeg er klar til at tage udfordringen op. Det bliver en vild oplevelse og jeg glæder mig vanvittigt meget.
Muligheden for at udfordre mig selv samtidig med, at jeg støtter et fremragende formål, er helt perfekt. Jeg har selv tre børn og det er vigtigt for mig, at børn har trygge rammer, hvori de kan forfølge deres nysgerrighed og udforske deres kreativitet. Derfor vil jeg gerne være med til at gøre en forskel for børns sikkerhed i Danmark og samle penge ind til Børneulykkesfondens arbejde for forebyggelse af ulykker blandt børn.
Du kan være med til at gøre en forskel ved at donere et par øre pr meter, jeg bestiger. Hjælp mig med at støtte børneulykkesfonden og legeheltenes fantastiske arbejde.
Af hjertet tak

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/indsamling/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.