Climb for Charity

Charlotte Sellerup Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
28

Indsamlet
11.790,00 kr.

Sponsorater

Lone Sellerup har doneret 0,30 kr.
Camilla Riis har doneret 0,10 kr.
Anette Schmidt har doneret 0,05 kr.
Mette Bjerregaard Jensen har doneret 0,10 kr.
Kenneth Bjerregaard Jensen har doneret 0,10 kr.
Lars Brogaard har doneret 0,05 kr.
Sanne Rask Sellerup har doneret 0,05 kr.
Birthe Rasmussen har doneret 0,10 kr.
Bettina Thomsen har doneret 0,05 kr.
Bodyhit Fitness har doneret 0,10 kr.
Flemming Skov har doneret 0,05 kr.
Lene N. Sørensen har doneret 0,05 kr.
michaelgroser.dk ApS har doneret 0,05 kr.
Steffen Ledgaard har doneret 0,05 kr.
Rune Boje Jensen har doneret 0,05 kr.
Michelle Frederiksen har doneret 0,10 kr.
Tanja Henriksen har doneret 0,05 kr.
Anonym har doneret 0,05 kr.
Henrik Dalgaard Jensen har doneret 0,05 kr.
Ole Venø har doneret 0,05 kr.
Dan Mortensen har doneret 0,05 kr.
Lone Hesselager har doneret 0,05 kr.
Rikke Frederiksen har doneret 0,05 kr.
Inger Svendsen har doneret 0,05 kr.
Anonym har doneret 0,10 kr.
Anders Sellerup har doneret 0,05 kr.
Camilla nielsen har doneret 0,05 kr.
Bente Bilde Sellerup har doneret 0,05 kr.

Jeg er en 30-årig træningstosse med krudt i rumpetten, der bl.a. nyder at træne crossfit, spinning, HIIT, fitness og gå en hel del på trapper.
Jeg har været så heldig, at jeg i september 2017 fik muligheden for at tage med Børneulykkesfonden og Climb For Charity til Kilimanjaro - den fedeste oplevelse - der overgik alle mine forventninger og drømme.
Jeg blev mega bidt af turen, den smukke natur, udfordringerne, fællesskabet der opstod på turen, kroppens reaktioner på højderne, mine meddeltageres og egne kampe, for ikke at tale om den teamspirit der opstod, for vores fælles mål, om at komme samlet til tops. Og vi gjorde det!
Det var det smukkeste syn, at stå deroppe på toppen (i bidenden kulde), et syn der kun kan sammenlignes med hvordan jeg forestiller mig der ser ud på månen. Det var så smukt, at ord ikke kan beskrive det.
Jeg elsker at gøre noget godt for andre, at udfordre mig selv og mine omgivelser, så derfor skulle jeg prøve kræfter med Kilimanjaro og se hvordan jeg bl.a. reagerede på højderne. Det gik over alle forventninger og gav mig rigtig meget blod på tanden, for at prøve lignende bjerge i den gode sags tjeneste. Jeg er vild med, at man kan yde en indsats og samtidig have en masse opbakning med i rygsækken hjemmefra, fra alle dem der havde støttet op om turen. Det gav så meget drive og motivation til alle os deltagere, at vi ikke kun gjorde det for vores egen skyld, men også for jeres, jeres børn skyld, for børnene i familien, vores venners børn, nabobørnene, kollegaers børn og alle de andre børn i DK, der måtte være så uheldige at blive indlagt på sygehus, af den ene eller den anden grund.
En sag, jeg har været utrolig stolt og beæret over, at kunne give min og mine opbakkeres support. I er så seje!
Som man forhåbentlig kan fornemme, brænder jeg for at gøre en forskel for andre og håber I vil være med, når jeg til august drager af sted til Atlas bjernene i Marokke for at bestige - ikke 1 men 2 bjerge - på kun 3 dage og støtte den gode sags tjeneste for første, eller måske anden gang, og hjælpe mig til tops..
Jeg glæder mig vildt meget til rejsen sammen med jer ❤

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er 12851

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/sponsorater/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.