Climb for Charity

Kinga Plucinska Eskildsen Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Sponsorater

Du kan blive den første højdemetersponsor for Kinga Plucinska Eskildsen

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg elsker at være tæt på naturen og lave alt det, der giver mig en følelse af frihed, såsom at dykke, gå i bjerge, løbe etc. Børneulykkesfonden arbejder for at skabe sikre rammer for danske børn i hjemmet, i trafikken og til fritidsaktiviteter uden at gå på kompromis med børnenes leg, kreativitet og fysiske udfoldelser. Som mor til to forstår jeg godt, hvor vigtigt og stort et arbejde Børneulykkesfonden gør med at udvikle projekter om børnesikkerhed. Climb for Charity er et fantastisk initiativ, og det, at man personligt kan indgå som en del af projektet ved at bestige Kilimanjaro med en gruppe interessante mennesker, giver det en fantastisk dimension.