Climb for Charity

Marlene Gilling Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
5

Indsamlet
2.947,50 kr.

Sponsorater

Thorlak Gilling har doneret 0,10 kr.
Lilli Gilling har doneret 0,10 kr.
Brian Hvolgaard har doneret 0,10 kr.
Susanne Jensen Petersen har doneret 0,10 kr.
Vibeke Rasmussen har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg er mor til to aktive drenge på henholdsvis otte og ti år og nyder at se dem boltre sig. Det er vigtigt for mig ikke at pakke dem ind i vat og bomuld, uanset om de klatrer i træer eller suser af sted på løbehjul. Mine drenge er uden tvivl mit guld, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at de kan gå på eventyr og udforske verden i sikkerhed. Det er en kæmpestor ære for mig at få mulighed for at bestige Kilimanjaro til september med Climb for Charity og samle penge ind til Børneulykkesfonden, så jeg kan være med til at øge sikkerheden for alle Danmarks børn - vores fremtid.