Climb for Charity

Marlene Gilling Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
5

Indsamlet
2.947,50 kr.

Sponsorater

Thorlak Gilling har doneret 0,10 kr.
Lilli Gilling har doneret 0,10 kr.
Brian Hvolgaard har doneret 0,10 kr.
Susanne Jensen Petersen har doneret 0,10 kr.
Vibeke Rasmussen har doneret 0,10 kr.

Jeg er mor til to aktive drenge på henholdsvis otte og ti år og nyder at se dem boltre sig. Det er vigtigt for mig ikke at pakke dem ind i vat og bomuld, uanset om de klatrer i træer eller suser af sted på løbehjul. Mine drenge er uden tvivl mit guld, og jeg gør alt, hvad jeg kan, for at de kan gå på eventyr og udforske verden i sikkerhed. Det er en kæmpestor ære for mig at få mulighed for at bestige Toubkal til september med Climb for Charity og samle penge ind til Børneulykkesfonden, så jeg kan være med til at øge sikkerheden for alle Danmarks børn - vores fremtid.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/sponsorater/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.