Climb for Charity

Michael Jørgensen Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
19

Indsamlet
50.991,75 kr.

Sponsorater

Fam. Leo Enevold har doneret 0,10 kr.
ODINspecialklinik har doneret 0,05 kr.
Bente Hansen har doneret 0,30 kr.
Moshi moshi mind har doneret 2,00 kr.
Hansen har doneret 0,05 kr.
SMAG har doneret 1,00 kr.
Nudecare.dk har doneret 0,05 kr.
Torben Jørgensen har doneret 0,20 kr.
Henriette Lysholdt har doneret 0,05 kr.
Sascha Faxe har doneret 0,05 kr.
Poul Stig Briller har doneret 2,00 kr.
Mette Hansson har doneret 0,10 kr.
Rlease har doneret 0,05 kr.
Julie Christensen har doneret 0,10 kr.
Anonym har doneret 0,05 kr.
Mette Hansson har doneret 0,10 kr.
Larsen har doneret 0,30 kr.
Fam. Asserbo har doneret 0,10 kr.
E O ApS har doneret 2,00 kr.

36-årig selvstændig fysioterapeut.
Mit navn er Michael Jørgensen, og jeg arbejder til dagligt med behandling og genoptræning af patienter.
Ud over at arbejde som fysioterapeut tilbringer jeg også en stor del af mit privatliv med være fysisk aktiv. Jeg har blandt andet gennemført to Ironman, som hidtil har været de største fysiske prøvelser.

Min motivation for at bestige Kilimanjaro er i høj grad den lyst jeg har til at udfordre mig selv både fysisk og psykisk. Jeg er en person, der sætter sig et mål og derefter går benhårdt efter at nå det. Det ligger ikke til mig at give op, og jeg tror fuldt og fast på, at den allerstørste udvikling vi, som mennesker, kan opnå, ligger i svære tider og pressede situationer. Det er der, vi skal blive ved og samtidigt holde os målet for øje. Hvis begrænsningerne får overtaget, kommer vi aldrig til at udleve vores drømme eller udvikle os. Vi har ét liv til at prøve alt det, vi ønsker os at opleve, og jeg vil ikke bruge de sidste dage af mit liv på at ærgre mig over forspildte muligheder og uudlevede drømme. One life – No limits!

Med #climbforcharity ønsker jeg at skabe en øget opmærksomhed på det store stykke arbejde, som Børneulykkesfonden hver dag gør herhjemme og med min egen person at vise, at hvor der er vilje, er der også vej! I Danmark skal børn have de bedst mulige forudsætninger for at kunne føle sig sikre og trygge i deres hverdag og igennem deres opvækst.

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/sponsorater/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.