Climb for Charity

Michelle Skov Justesen Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
15

Indsamlet
12.084,75 kr.

Sponsorater

Emma Buus har doneret 0,05 kr.
Søren Andersen har doneret 0,05 kr.
Anne Elmbo har doneret 0,05 kr.
Ricki Nielsen har doneret 0,10 kr.
Ronnie Nielsen har doneret 0,10 kr.
Lisbeth Kusk har doneret 0,05 kr.
Ole Valentin har doneret 0,05 kr.
Randerstanklager har doneret 0,05 kr.
Randers tanklager har doneret 1,00 kr.
Melph-el har doneret 0,20 kr.
Maria Krüger Rasmussen har doneret 0,05 kr.
TC byg & anlæg har doneret 0,10 kr.
Peter Krogh Nielsen har doneret 0,05 kr.
Annette Justesen har doneret 0,10 kr.
Julie Dahlgaard har doneret 0,05 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Grundet mit arbejde som livredder i en svømmehal har jeg en del viden omkring førstehjælp, som jeg kan bidrage med i projektet. Jeg er vant til at møde nye mennesker og er kendt for at være den, der går forrest i forhold til at engagere mig socialt. Jeg har deltaget i flere halvmaratons og været i militæret for at aftjene min værnepligt, og jeg er i det hele taget en person, som elsker at udfordre sig selv. Jeg nyder at finde nye mål, og da jeg hørte om Climb for Charity, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at dette skulle være mit næste mål. Det er af stor værdi for mig at deltage i Climb for Charity og støtte en vigtig sag. Mit mål med turen er at repræsentere den yngre aldersgruppe og opfordre andre på min alder til at støtte et godt formål og ikke mindst få øjnene op for en vigtig sag.