Climb for Charity

Robert Petersen Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
9

Indsamlet
5.600,25 kr.

Sponsorater

Anonym har doneret 0,05 kr.
Annette Ljungberg har doneret 0,05 kr.
Frankly Juice A/S har doneret 0,05 kr.
Don Stefano har doneret 0,20 kr.
Anne-Gro Helland har doneret 0,05 kr.
CPH Clean Air Company har doneret 0,05 kr.
Kathrine Færch Stadil har doneret 0,15 kr.
Anita Gawecka har doneret 0,15 kr.
Tandlæge Marie Winding har doneret 0,20 kr.

Jeg har altid været drevet af de fysiske og psykiske udfordringer vi som mennesker har i livet, ( Balancerne til at Performe Fysisk og Psykisk) her ved denne udfordring skal jeg både bruge min fysiske træning og min mentale side for at komme på toppen. glæden ved at kunne hjælpe andre, mødes med dejlige mennesker (Teamet) i træningsoptakte, og samtidig være med til at fortælle andre hvad de kan være med til at støtte op omkring for at hjælpe nogle børn rundt omkring som har det svært, det glæder mig at kunne hjælpe sammen med jer.

Jeg skal nå toppen sammen med mit team og med jeres støtte kan det kun blive en succes

MobilePay
Støt deltagerens indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.
MobilePay-nummeret til Climb for Charity er: 72585. OBS: For at vi kan registrere donationen under den rigtige deltager, bedes du skrive deltagerens navn og dit eget navn som kommentar.


Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. <a href="https://climbforcharity.dk/sponsorater/virksomhedssponsorer">Læs mere om virksomhedssponsorater her.</a>
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.