Climb for Charity

Tanja Bech Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
2

Indsamlet
884,25 kr.

Sponsorater

Euro-plant har doneret 0,05 kr.
Tokes Sportsterapi har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Med et evigt eventyrlysten sind, en stor skaberlyst og med hjertet på rette sted går jeg altid helhjertet ind i nye udfordringer, og dette er ingen undtagelse. Gennem min baggrund som psykiatrisk akutsygeplejerske, min livserfaring og mit daglige arbejde med gadens folk har jeg i den grad lært om vigtigheden af at give noget videre, yde en indsats, være nærværende, omsorgsfuld og give støtte til dem, der er omkring mig. Efter i mange år at have arbejde med samfundets mest udsatte er det nu min tur til at prøve hjerne, hjerte og krop af med denne ultimative udfordring, som jeg tager op i den gode sags tjeneste.