Climb for Charity

Team de små skridt Kilimanjaro September 2017

Sponsorater
5

Indsamlet
2.358,00 kr.

Sponsorater

S.E. Glas ApS har doneret 0,05 kr.
Niklas Jensen Wonsbeck har doneret 0,10 kr.
Charlotte Vase har doneret 0,05 kr.
Mark og Lotte Ronan har doneret 0,10 kr.
Psykolog Stine Heide har doneret 0,10 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forbyggende arbejde. Vi sender en opkrævning eller du kan betale med mobilepay, når jeg når toppen

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


De små smil og forsigtige knus fra vores mindste patienter, er uvurderlige og kan få os alle til at glemme kl. er 03.00 og vagten kører på nittende time. Vores lille gruppe består af redder/sygeplejersker og selvom vi sætter stor pris på disse taknemmelige gestusser fra vores små patienter, er det som oftest forbundet med en mindre eller større ulykke. Derfor ønsker vi sammen med børneulykkesfonden og climb for charity, at sætte fokus på det forbyggende arbejde og forhindre disse ulykker i børns hverdag og leg.