Climb for Charity

Camilla Høg Dudeck Kilimanjaro september 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 562546

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg, mig, Camilla.
Jeg er Camilla på 30 år, der har drømt om at besøge Tanzania og bestige Kilimanjaro lige siden, jeg læste sidste side af Jakob Ejersbos Afrika-triologi.

Fuld fart frem. Sådan har jeg det allerbedst. Jeg sidder ikke stille mange timer i døgnet.  Der er mange ting, jeg gerne vil nå i mit liv både personligt, arbejdsmæssigt og i min fritid, og derfor udnytter jeg døgnets 24 timer bedst muligt. 
Professionelt bruger jeg krudt på et kommunikationsbureau i Aarhus, hvor jeg hjælper virksomheder, myndigheder og organisationer med at vinde opmærksomhed, sympati og synlighed.
I min fritid kan du ofte finde mig i crossfit-hallen, på en løbetur i skoven eller i familie og venners selskab – eller med en ukrudtstikker i hånden i min kolonihave.

Dedikeret. Når jeg går ind til noget, gør jeg det 100 procent. Det har jeg altid gjort. Det samme vil jeg gøre med denne tur. Og jeg glæder mig til at blive en del af Climb For Charity-fællesskabet, hvor jeg får muligheden for at kombinere træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for børn.
Camilla Høg Dudeck, Kommunikationsbureau i Aarhus

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer