Climb for Charity

Camilla Høg Dudeck Kilimanjaro september 2020

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Jeg, mig, Camilla.
Jeg er Camilla på 30 år, der har drømt om at besøge Tanzania og bestige Kilimanjaro lige siden, jeg læste sidste side af Jakob Ejersbos Afrika-triologi.

Fuld fart frem. Sådan har jeg det allerbedst. Jeg sidder ikke stille mange timer i døgnet.  Der er mange ting, jeg gerne vil nå i mit liv både personligt, arbejdsmæssigt og i min fritid, og derfor udnytter jeg døgnets 24 timer bedst muligt. 
Professionelt bruger jeg krudt på et kommunikationsbureau i Aarhus, hvor jeg hjælper virksomheder, myndigheder og organisationer med at vinde opmærksomhed, sympati og synlighed.
I min fritid kan du ofte finde mig i crossfit-hallen, på en løbetur i skoven eller i familie og venners selskab – eller med en ukrudtstikker i hånden i min kolonihave.

Dedikeret. Når jeg går ind til noget, gør jeg det 100 procent. Det har jeg altid gjort. Det samme vil jeg gøre med denne tur. Og jeg glæder mig til at blive en del af Climb For Charity-fællesskabet, hvor jeg får muligheden for at kombinere træning og eventyrlyst med at gøre en forskel for børn.
Camilla Høg Dudeck, Kommunikationsbureau i Aarhus

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer