Climb for Charity

Kira Bruhn Kilimanjaro september 2020

Donationer
1

Indsamlet
1.179,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 372696

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg har altid elsket at udfordre mig selv og overskride grænser. Derfor har jeg beslut-tet mig for, at gøre et forsøg med at bestige Kilimanjaro i Afrika. Det har længe været en drøm og nu bliver det en realitet! Jeg mener det er vigtigt, at vi som mennesker, hele tiden udvikler os og sætter os selv i uvante situationer, hvor man træder ud over hvad man finder komfortabelt. For mig er denne tur et vigtigt skridt for min personlige udvikling, men vigtigst af alt, tjener den samtidigt et højere formål. Samtidig med at jeg får en unik oplevelse, indsamler jeg nemlig penge til Børneulykkesfonden og Le-geheltene, med din/jeres hjælp via sponsorater. Jeg betaler selv for hele turen, og overskuddet går derfor ubeskåret til de to organisationer. Dette giver midler til Børne-ulykkesfondens arbejde for færre børneulykker, samt til initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse blandt indlagte børn. Jeg ser det som et privilegium, at jeg kan støtte disse to organisationer, samtidig med at jeg får en oplevelse for livet. Jeg håber, at I vil hjælpe mig med sponsorater, så vi kan indsamle en god sum til disse to fantastiske organisationer, så vores børn herhjemme kan få det endnu bedre og mere trygt.
Kira Bruhn, Rengørings assistent

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer

Frauke Lorenzen har doneret 0,20 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer