Climb for Charity

Kristine & Mille Kilimanjaro september 2020

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 953090

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Mit navn er Kristine Esmer. Jeg skal med på holdet, der skal forsøge at bestige Kilimanjaro i September 2020.

Jeg glæder mig til at udfordre mig selv både fysisk og psykisk, og endelig indfri drømmen om at bestige Kilimanjaro. Jeg er teamplayer med stort T og det er vigtigt for mig, at vi er mange, der når til tops. I fælleskab kan vi løfte opgaven og forhåbentlig indsamle en masse penge til børn, der har brug for disse midler.

Mit navn er Mille Skat og jeg skal også med på holdet, der skal forsøge at bestige Kilimanjaro i September 2020.

Jeg er en figther af natur. Når jeg først har sat mig noget for, så gør jeg alt, hvad der står i min magt, for at nå det fastsatte mål. Særligt når der i en udfordring som denne, er et velgørende formål. Derfor har jeg store ambitioner om at nå helt til tops. Det er en stor drivkraft for mig at arbejde med noget der giver mening i det store billede. Det glæder mig, at min indsats på bjergryggen kan gavne børn, der har brug for ekstra hjælp.

Til hverdag bruger vi vores tid på Planet Nusa. Planet Nusa er et bæredygtigt sportswear brand til kvinder. Det er et univers, hvor bæredygtighed, dét at føle sig godt tilpas samt blive inspireret til mere fysisk aktivitet er de aller vigtigste fokuspunkter.

Vi ser frem til at tage udfordringen op og indsamle en masse penge i en god sags tjeneste. Vi håber at du tror på os og vil støtte vores vej til toppen af bjerget.
Kristine & Mille, Founders Planet Nusa ApS

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer