Climb for Charity

Mathilde Moe Møldrup Kilimanjaro september 2020

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Mit navn er Mathilde Moe Møldrup, og jeg skal forsøge at bestige Kilimanjaro til fordel for Børneulykkesfonden og Legeheltene i september 2020.

Som medejer og ansat i det danske firma DrugStars arbejder jeg til daglig med velgørenhed, så det ligger i mit DNA at gøre noget godt for mine medmennesker. Samtidig har det længe været min store drøm at bestige Kilimanjaro, så hvorfor ikke også gøre dette i velgørenhedens navn?

Som mor til tre og bonusmor til 2 ligger børns sikkerhed mig i den grad på sinde - og alligevel er det lykkedes vores dejlige, aktive og modige tvillingedreng på 9 at krydre hverdagen med adskillige ture på skadestuen. Derfor giver det så meget mening for mig, at kombinere mit professionelle liv, min hverdag som mor og mit personlige mål om at nå toppen af Kilimanjaro med at støtte Børneulykkesfonden, da de i den grad bidrager til at vores børn kan opleve verden sikkert.

Min motivation for at komme hele vejen op af Kilimanjaro er i top, men et højdesponsorat fra dig, vil kun øge motivationen yderligere. Eller måske ønsker du at støtte via Mobile Pay ? Alle bidrag er dybt værdsat og går 100 % til Børneulykkesfonden – sammen rejser vi penge og skaber fokus på børns sikkerhed i Danmark. Jeg håber, at du vil være med, så skal jeg gøre mit ypperste for at komme hele vejen op.
Mathilde Moe Møldrup,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer