Climb for Charity

Freja Petersen Kilimanjaro september 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret:605451)

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Den 6 januar 2021 rejser jeg sammen med et engageret hold til Kilimanjaro, der er Afrikas højeste bjerg på 5.895 meter. Ved at bestige Kilimanjaro gennem Climb for Charity gør man samtidig en forskel for indlagte børn på danske hospitaler, så ved at give et bidrag er du med til at støtte Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene, der skaber leg og bevægelse blandt indlagte børn.
En stor del af min motivation ligger derfor i, at man er med til gøre en forskel samtidig med, at man kombinerer det med eventyrlyst og et fællesskab gennem det hold, man rejser med. Det bliver en spændene og udfordrende rejse, som jeg glæder mig til at dele med en masse forskellige mennesker.

Jeg er en eventyrlysten person på 20 år, der i sommers blev student fra Vordingborg Gymnasium. Jeg sætter pris på at leve aktivt og sundt, hvor jeg til hverdag er elitesvømmer i Vordingborg Svømmeklub samtidig med, at jeg arbejder som lærervikar og livredder. Da sport og oplevelser altid har været en vigtig del af mit liv, er det derfor en kæmpe mulighed for mig at bestige Kilimanjaro og en stor mulighed for indlagte børn og deres hverdag hospitalet.
Jeg håber, at I gennem mig vil støtte Børneulykkesfonden og således gøre børnenes hverdag både sjovere og nemmere uanset om det er et højdemetersponsorat eller et beløb via mobilepay. Vi kan derfor gennem dette bidrag være med til at udbrede initiativet Legeheltene, hvor indsamlingen udelukkende går til det gode formål.
Freja Petersen,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer