Climb for Charity

Helle Fredenslund Lindberg Kilimanjaro september 2021

Sponsorater
0

Indsamlet
0,00 kr.

Hej,
Jeg er en frisk kvinde på 44 år, og jeg bor med min mand og 3 skønne børn på 8, 11 og 14 år ved Holstebro.
Kilimanjaro – Afrikas højeste bjerg på 5.895 meter – det har længe været en del af min store drøm og plan for en udfordring. At nå så langt mod toppen på Afrikas højeste bjerg. NU er det muligt – og for at støtte Børneulykkesfondes initiativ Legeheltene, der skaber leg og bevægelse for indlagte børn på de danske sygehuse, drager jeg med projektet Climb for Charity til Kilimanjaro til september 2020.
Og for mig giver det meget mere mening, at vandre så langt og så højt, ikke bare for min egen skyld, men for at være en del af noget større, og være med til at gøre en forskel for indlagte børn rundt på de danske børneafdelinger.
At stå på toppen med resten af gruppen fra Climb for Charity, og vide vi har været med til at gøre en forskel for børnene, det må være det hele værd.
Jeg ser stor glæde hos vores egne børn ved sport, leg og bevægelse, og den glæde ved leg og brug af egen krop skal indlagte børn også have lov at mærke. At blive styrket motorisk, og nærværet i at gøre det sammen med andre børn og Legeheltene, vil uden tvivl også gøre det nemmere for dem at komme tilbage til en almindelig hverdag, legekammerater og institutioner. Derfor vil jeg rigtig gerne bakke om op initiativet, og kombinere min egen drøm om at vandre på Kilimanjaro og muligheden for at skabe mere opmærksomhed omkring Børneulykkesfonden samt Legeheltenes store arbejde.

Derfor håber jeg på din opbakning ved enten højdemetersponsorat eller beløb via mobilepay – alle beløb tæller, og jeg vil gøre mit til at nå så langt som muligt mod toppen. Hver eneste meter jeg går mod toppen tæller – for mig og ikke mindst for Legeheltenes arbejde. Indsamlingen går udelukkende til Legeheltene og dermed de indlagte børn.
Jeg glæder mig og det bliver en fantastisk udfordring.
Tusind tak for din opbakning.
Helle Fredenslund Lindberg,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer