Climb for Charity

Lene Sinnet Hvid Kilimanjaro september 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 674220

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Jeg hedder Lene, bor i Hjallerup med min søn på 18 og den mest fantastiske kæreste. Arbejder til daglig i PPD med klinisk forskning. Elsker mit arbejde og at vide at det gør en forskel for mange mennesker med alvorlige sygdomme.
Efter et par svære år med ar finde fodfæste i livet igen, har jeg besluttet at opleve livet, samle på gode oplevelser og gøre det, der udfordrer mig og som jeg brænder for.
Turen op ad Kilimanjaro bliver helt sikkert en kæmpe oplevelse, som jeg glæder mig til. Samtidig er det et stort privilegium at kunne støtte Børneulykkesfonden og Legeheltene.
Hjælp mig med at samle ind til de gode formål. Hjælp mig til at nå toppen.
Lene Sinnet Hvid, Sr Clinical Research Associate

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer