Climb for Charity

Malene Melgaard Kilimanjaro september 2021

Donationer
1

Indsamlet
100,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 165959

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej,
For ca. 20 år siden rejste jeg en del i Øst Afrika, og det var på mine flyvninger fra Kenya til Mombasa og Zanzibar med udsigt til Kilimanjaro, at min drøm om at bestige Kilimanjaro, slog rod. Man kan planlægge sådan en tur på mange måder – men det driver mig, at ved at rejse med Climb For Charity så kombinere jeg muligheden for, at få en spændende udfordring samtidig med at jeg kan bidrage til at samle penge ind til Børneulykkesfondens initiativ Legeheltene.

Siden jeg selv har prøvet at være medindlagt på et hospital med mine børn har jeg ofte tænkt på hvordan jeg kan bidrage til, at indlagte børn kan få nogle oplevelser mens de er indlagt. Derfor er jeg ekstra glad for, at jeg kan være med til at udbrede Legeheltene, så indlagte børn kan få mulighed for at lege og glemme hvor de er, for en stund.

For at det kan lade sig gøre håber jeg, at du har lyst til at give et bidrag, enten som højdesponsor, eller via et beløb til Mobilepay.

Jeg kan garantere at jeg er motiveret for at komme så langt mod toppen som muligt.
Tusind tak for dit bidrag!
Malene Melgaard,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Margaretha Emilie Melgaard har doneret 100,00 kr.