Climb for Charity

Maya Christine M. Nykjær Kilimanjaro september 2021

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 101243

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Hej, mit navn er Maya. Jeg er 19 år og blev i sommer student fra Vordingborg Gymnasium og HF. Jeg tilbringer lige nu en stor del af min tid som livredder i Vandhuset i Vordingborg, da jeg holder sabbatår. I min fritid er jeg, og har altid, været meget aktiv. Jeg har svømmet på konkurrenceplan i mange år, og holdt meget af det. Jeg har altid elsket at udfordre mig selv, men da både skole og svømning er forbi, manglede jeg noget nyt at begive mig til udover arbejde. Da jeg hørte om Climb for Charity tænkte jeg at projektet var helt perfekt. Udover at bestige Mt. Kilimanjaro, samler jeg samtidigt en masse penge ind til børn der har mere brug for det end mig selv. Dette gør mig helt vildt motiveret i hverdagen, ikke bare for at nå toppen, men især for at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene.

Uanset om det er med 20, 200 eller 2000 kr., så håber jeg at du igennem mig vil støtte Børneulykkesfonden og legeheltene. Sammen kan vi således sørge for at indlagte børn kan få det bedst mulige hospitalsophold, samt at børn og vokse kan blive oplyst omkring potentielle ulykker der fx kan ske i skolegården.
Maya Christine M. Nykjær,

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer