Climb for Charity

Pia Lilholt Kilimanjaro september 2021

Sponsorater
4

Indsamlet
3.297,50 kr.

Som mor til 4 nu voksne børn var det med varmt hjerte, da jeg hørte om Børneulykkesfondens initiativ legeheltene. Jeg faldt for projektet med det samme.
Jeg har stor respekt for den forskel, som Legeheltene gør for alle vores skønne børn i en ellers svær tid ved hospitalsindlæggelse, hvor børnene får lov til at være børn i nuet via fysisk aktivitet med leg og den glæde det giver. At støtte dette projekt, er motivation nok i sig selv.
Jeg er 53 år og arbejder som virksomhedskonsulent i en It virksomhed. I min dagligdag er jeg vant til at være med til at gøre en forskel ved at hjælpe kunder på rette vej, hvilket jeg sætter stor pris på.
Mit liv er i løbet af det sidste halve år vendt temmelig meget på hovedet. Personligt har jeg søgt nye udfordringer. Jeg har søgt hvad der er godt og meningsfyldt for mig i forhold til mit liv. Da jeg hørte om Climb for Charity var jeg ikke et øjeblik i tvivl.

Jeg er ydmyg og stolt over at have fået chancen for at være en del af det helt unikke fælleskab omkring indsamling og opbakning, og kan ikke vente på at kunne gøre en forskel til fordel for alle vores kære børn, der er indlagte på hospitalerne. Det er langt større end min personlige udfordring og har stor betydning for mig.

At skulle vandre og bestige Kilimanjaro vil uden tvivl blive en kæmpe udfordring for mig. En udfordring som jeg er sikker på vil ændre mit liv for altid. Det kræver enorm viljestyrke og udholdenhed at nå toppen af bjerget men jeg vil gøre alt hvad jeg kan og træne målrettet og ambitiøst for at opbygge styrke til alle turens udfordringer. Er sikker på jeg får brug for min stærke viljestyrke, som jeg besidder, når først jeg har sat mig et mål, som jeg brænder for, og hvor det føles som den bedste mavefornemmelse, som lige netop det her gør for mig – Jeg er så spændt og glæder mig utroligt meget til ”rejsen” mod målet, og til at stå på toppen af Kilimanjaro og føle og mærke at jeg har ”fundet hjem til mig”. Det vil uden tvivl være det smukkeste og vildeste bevis for min personlige rejse.
Jeg håber, at I vil støtte mig og hjælpe med indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene - vi kan sammen gøre en kæmpe forskel! Jeg vil være så taknemmelig og ovenud glad for hvert et bidrag, som går 100% til det gode formål.
Tusind tak – Kh Pia
Pia Lilholt,Virksomhedskonsulent

Højdemeterdonationer


Kristian Ruseng Frandsen har doneret1.768,50 kr.
Preben Geisle har doneret1.179,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Jytte Gaarde har doneret100,00 kr.
Tom Hedegaard har doneret250,00 kr.