Climb for Charity

Pia Lilholt Kilimanjaro september 2021

Donationer
4

Indsamlet
3.297,50 kr.

Giv et højdemeterbidrag

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 Kr.
2,00 Kr.

Du støtter med:
0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt deltagerens indsamling med et bestemt beløb pr. højdemeter, bjerget bestiges. Du kan støtte med alt fra 5 ører til 2 kr. pr. højdemeter. Hvis deltageren bestiger Kilimanjaro, og du fx at støtte med 0,05 kr., vil din samlede donation lyde på 294,75 kr., idet Kilimanjaro er 5.895 m. højt. Skal deltageren bestige Atlasbjergene bliver det samlede beløb 208,35 kr. med samme donation, idet bjerget er 4.167 m. højt. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort og bliver først trukket, når holdet er retur fra bjerget. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Støt med MobilePay

Støt deltagerens indsamling via MobilePay på nummeret: 205896

Obs: det muligt at få fradrag for din donation. Læs mere her.

Bliv virksomhedssponsor

Virksomheder kan støtte via forskellige sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her.


Som mor til 4 nu voksne børn var det med varmt hjerte, da jeg hørte om Børneulykkesfondens initiativ legeheltene. Jeg faldt for projektet med det samme.
Jeg har stor respekt for den forskel, som Legeheltene gør for alle vores skønne børn i en ellers svær tid ved hospitalsindlæggelse, hvor børnene får lov til at være børn i nuet via fysisk aktivitet med leg og den glæde det giver. At støtte dette projekt, er motivation nok i sig selv.
Jeg er 53 år og arbejder som virksomhedskonsulent i en It virksomhed. I min dagligdag er jeg vant til at være med til at gøre en forskel ved at hjælpe kunder på rette vej, hvilket jeg sætter stor pris på.
Mit liv er i løbet af det sidste halve år vendt temmelig meget på hovedet. Personligt har jeg søgt nye udfordringer. Jeg har søgt hvad der er godt og meningsfyldt for mig i forhold til mit liv. Da jeg hørte om Climb for Charity var jeg ikke et øjeblik i tvivl.

Jeg er ydmyg og stolt over at have fået chancen for at være en del af det helt unikke fælleskab omkring indsamling og opbakning, og kan ikke vente på at kunne gøre en forskel til fordel for alle vores kære børn, der er indlagte på hospitalerne. Det er langt større end min personlige udfordring og har stor betydning for mig.

At skulle vandre og bestige Kilimanjaro vil uden tvivl blive en kæmpe udfordring for mig. En udfordring som jeg er sikker på vil ændre mit liv for altid. Det kræver enorm viljestyrke og udholdenhed at nå toppen af bjerget men jeg vil gøre alt hvad jeg kan og træne målrettet og ambitiøst for at opbygge styrke til alle turens udfordringer. Er sikker på jeg får brug for min stærke viljestyrke, som jeg besidder, når først jeg har sat mig et mål, som jeg brænder for, og hvor det føles som den bedste mavefornemmelse, som lige netop det her gør for mig – Jeg er så spændt og glæder mig utroligt meget til ”rejsen” mod målet, og til at stå på toppen af Kilimanjaro og føle og mærke at jeg har ”fundet hjem til mig”. Det vil uden tvivl være det smukkeste og vildeste bevis for min personlige rejse.
Jeg håber, at I vil støtte mig og hjælpe med indsamling til Børneulykkesfonden og Legeheltene - vi kan sammen gøre en kæmpe forskel! Jeg vil være så taknemmelig og ovenud glad for hvert et bidrag, som går 100% til det gode formål.
Tusind tak – Kh Pia
Pia Lilholt, Virksomhedskonsulent

Tak for støtten

Alle indsamlede midler går ubeskåret til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene, der arbejder for at skabe aktiv leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark. Følg med på vores sociale medier:

Højdemeterdonationer


Kristian Ruseng Frandsen har doneret 1.768,50 kr.
Preben Geisle har doneret 1.179,00 kr.

Virksomhedsdonationer

Andre donationer

Jytte Gaarde har doneret 100,00 kr.
Tom Hedegaard har doneret 250,00 kr.