Climb for Charity

Charlotte Frederiksen Kilimanjaro september 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro september 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Klik her for at følge Climb for Charity på Facebook

Klik her for at følge Climb for Charity på Instagram

Tak for støtten


Jeg elsker at være aktiv og være ude i naturen og prøve kræfter med forskellige sportsgrene. Jeg er nysgerrig og lærer gerne forskellige kulturer at kende. Derfor ville det være en stor oplevelse at tage på denne her tur og bestige 2 bjerge på én gang. Samtidig er det fantastisk at være med til at få samlet penge ind til en organisation med så vigtigt et formål, nemlig at støtte børn og unge.
I mit daglige arbejde har jeg meget fokus på børns velvære og sundhed – ligesom Børneulykkesfonden. Jeg brænder for at udbrede budskabet om, hvor vigtigt det er for børn og unge, at de trives i et sundt lydmiljø, hvor indlærings- og koncentrationsevnerne er optimale.
Jeg er nysgerrig på, om jeg kan klare turen fysisk og mentalt. Men sætter jeg gang i projekter, så brænder jeg for dem og derfor er min motivation og viljestyrke helt i top til denne her tur.
Jeg er super glad og stolt over at få lov til at være en del af Climb For Charity teamet og håber, I vil støtte mig i mit arbejde med at indsamle penge og dermed støtte mig i at nå til toppen…. og tilbage igen.
Tak for jeres støtte


MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er: 164126
Klik her, hvis du ønsker fradrag for din MP-donation.

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Charlotte Frederiksen,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer