Climb for Charity

Christian Sneistrup Kilimanjaro september 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro september 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Christian er uddannet læge i 2002 fra Københavns Universitet og blev speciallæge i plastikkirurgi fra Rikshospitalet i Oslo i 2012. Her var han efterfølgende ansat som overlæge og arbejdede bl.a. med traumekirurgi, brystrekonstruktioner, medfødte misdannelser og ansigtskirurgi. I 2014 fuldtidsansat som overlæge på Aleris Hamlet Priivathospitaler hvor han var indtil 2017. Sidan da speciallæge på AK Nygart Privathospital. I sin fritid fylder skiløb og bjerge meget foruden løb og vin.
Christian Sneistrup, Læge

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer