Climb for Charity

Kathrine Nejmann Andreassen Kilimanjaro september 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig, Børneulykkesfonden og Legeheltene med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro september 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde og initiativet Legeheltene. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Klik her for at følge Climb for Charity på Facebook

Klik her for at følge Climb for Charity på Instagram

Tak for støtten


Jeg er 29 år og bor for mig selv i en lejlighed i Århus. Til daglig arbejder jeg hos SE/Stofa i Product Management, hvor jeg sammen med en kollega har ansvaret for produkter indenfor tv, streaming og mobil. Jeg bruger meget tid på mit arbejde, men får også presset en del træning ind, fordi det giver mig mere energi fysisk og mentalt. Jeg løber, cykler, dyrker yoga/meditation og styrketræner, så der er run på.
Grunden til at jeg har søgt om at blive en del af Kilimanjaro-holdet er, at jeg elsker udfordringer og især når det er forbundet med et konkret mål. Her har jeg to udfordringer: Jeg skal op på toppen og jeg skal samle så mange penge som muligt ind til Børneulykkesfonden/Legeheltene. Jeg har længe gerne ville bestige Kilimanjaro, og på denne måde kan jeg få lov at gøre det, hvor det samtidig støtter en god sag - det er helt perfekt! Desuden glæder jeg mig til sammenholdet og nå toppen sammen med hele gruppen, hvor vi både i forhold til indsamlingen, men også på selve bjergbestigningen, kam hjælpe, støtte og guide hinanden.
Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med hele projektet!

MobilePay
Støt min indsamling via MobilePay. Her bestemmer du selv beløbet og giver samtidig donationen med det samme. Alle MobilePay-donationer vil også fremgå på indsamlingsoversigten herunder.

Mit personlige MobilePay-nummer er: 374772
Klik her, hvis du ønsker fradrag for din MP-donation.

Øvrige donationer
• Virksomhedssponsor
Virksomheder kan også støtte via forskellige ’sponsorpakker’. Læs mere om virksomhedssponsorater her.
• Støt velgørenhedsauktionen
Det er også muligt at støtte deltageren ved at donere produkter, oplevelser eller services til velgørenhedsauktionen på Lauritz.com.
Kathrine Nejmann Andreassen, Produktkonsulent

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer