Climb for Charity

Mai Lykke Kilimanjaro september 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro september 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Jeg er 30 år, fra København og min tur med Climb for Charity til september bliver uden tvivl den største udfordring, jeg endnu har givet mig selv. Men det er samtidig en stor del af motivationen for at bestige Afrikas højeste bjerg, for jeg elsker at udfordre mig selv, og jeg tror på, at det oftest er på uvant territorie, man skaber størst indhold i livet.

Men en rigtig stor del af motivationen, finder jeg selvfølgelig også i muligheden for at hjælpe med at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltenes arbejde.
For mig ligger der en meget stærk symbolik i, at skulle bestige Kilimanjaro og overvinde nogle fysiske og psykiske udfordringer, som på mange måder er det, Børneulykkesfonden og Legeheltene hjælper en masse børn med hver dag.

Derfor håber jeg, at rigtig mange har lyst til, gennem sponsorater, at hjælpe mig med at hjælpe Børneulykkesfonden og Legeheltene i deres fantastiske arbejde med tilskadekommende og indlagte børn.
Mai Lykke, Test Specialist

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer