Climb for Charity

Sara Than Samsøe og Peter Hauge Kilimanjaro september 2019

Donationer
0

Indsamlet
0,00 kr.

Bliv min højdemetersponsor

Flyt den grønne markør og vælg det beløb du vil støtte med pr. højdemeter og tryk på knappen

0,05 DKK / højdemeter
I alt : DKK

Støt op om mig og Børneulykkesfonden med meterhjælp, når vi bestiger Kilimanjaro september 2019. For at være min højdemetersponsor kan du støtte med et mindre beløb pr. højdemeter jeg går op af bjerget som måler 5.895 m. Du kan støtte med op til 2 kroner pr højde meter og ned til 5 ører pr. højdemeter. Støtter du med 5 øre svarer det til et beløb på 295 kroner.

Selve turen kræver en god fysik, udholdenhed og et sundt helbred, så hvis du ville støtte mig op af bjerget, er jeg sikker på jeg nok skal klare den!

Alle de indsamlede penge går direkte og ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Donationen bliver reserveret på dit oplyste betalingskort, og bliver trukket når jeg når toppen. Ønskes donationen opkrævet via faktura, send da en mail til buf@borneulykkesfonden.dk

Du kan følge mig og holdet på facebook

Tak for støtten


Et par på 27 år og 29 år fra det Sønderjyske. Sara har en BA i Idræt og Sundhed, og arbejder pt i Kolding Ungdomsskole. Peter er uddannet kok og brandmand, og arbejder hos Beredskabsstyrelsen Sydjylland. Vi er et par som altid er fysisk aktive og altid søger mod nye fysiske og mentale udfordringer. Vi har hver for sig oplevet mange dele af verdens fantastiske natur og udfordringer som Canada, USA, Marroco, Grønland og Kenya. Sammen har vi bl.a været i New Zealand og gået Nijmegen Militær March I Holland.

At bestige Kilimanjaro har længe været en drøm og en længe ønsket udfordring. At kunne gøre det sammen som en del af Climb for Charity, og støtte Børneulykkesfonden samt Legeheltene på de danske sygehuse, er en kæmpe motivationsfaktor for os.
Følg og støt os på et fantastisk eventyr for den gode sags tjeneste.
Sara Than Samsøe og Peter Hauge,

Højdemeterdonationer


Virksomhedsdonationer

Andre donationer