Climb for Charity

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde handelsbetingelserne for højdemeter- og kilometerdonationer. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem, inden du giver et bidrag.

Betaling

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Union Pay, American Express og JCB. Det er desuden muligt at donere et beløb via MobilePay.


Højdemeter- og kilometerdonationer bliver trukket fra dit pengeinstitut, når turen er slut. På den e-mailadresse, der er opgivet, tilsendes din bekræftelse på bidraget og kvitteringen for, at du har betalt.

Moms

Højdemeter- og kilometerdonationer er momsfritaget efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 21.

Sikkerhed

Climb for Charity bruger en PBS-autoriseret betalingsservice, som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. Vi er på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkortinformationer. Disse håndteres via vores samarbejdspartner DIBS, som sørger for, at informationen om dine kreditkort er krypteret efter SSL (Secure Socket Layer) Protokol (bekræftes ved, at der er en “hængelås” hjørnet af din browser).

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit bidrag, indtil turen er slut. Ønsker du at fortryde dit bidrag, skal du kontakte Børneulykkesfonden på mail buf@borneulykkesfonden.dk.

Hosting

Hjemmesiden hostes og vedligeholdes af PC Service Center - Reparation og service til PC & Mac.

Persondata

Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en højdemeter- eller en kilometerdonation, behandles af Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København V.

Climb for Charity indsamler følgende oplysninger, hvilket er en forudsætning for, at donationen kan behandles: For- og efternavn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Oplysningerne opbevares i 5 år i henhold til bogføringsloven, hvorefter de slettes.

Derudover accepterer jeg, at min donation vil fremgå på Climb for Charitys hjemmeside (under den deltager, du støtter med en donation) og bruges til promovering af Børneulykkesfonden, Climb for Charity, indsamlingen og anerkendelse af din donation, eksempelvis på Facebook.

Jeg accepterer, at såfremt jeg ikke ønsker at få mit navn oplyst i forbindelse med min donation, skal jeg vælge at donere som anonym.

Jeg accepterer, at Børneulykkesfonden og Climb for Charity må kontakte mig pr. telefon eller e-mail med informationsmaterialer, støttearrangementer og lignende, der kunne være i min interesse.

Jeg accepterer, at såfremt jeg ønsker at fratrække mit bidrag i SKAT, er det en forudsætning, at jeg oplyser mit CPR-nummer eller CVR-nummer til Børneulykkesfonden. Jf. Skatteforvaltningsloven kan SKAT i visse tilfælde gå op til 10 år tilbage og bede om dokumentation for donationer, hvorfor fonden opbevarer oplysninger om donationer i op til 10 år.

Ønsker du at vide, hvad Børneulykkesfonden og Climb for Charity har registreret om dig, kan du til enhver tid rette henvendelse til os på telefon eller e-mail.

Læs i øvrigt Børneulykkesfondens privatlivspolitik her

Virksomheds- og kontaktoplysninger

Børneulykkesfonden

Gammel Kongevej 60

1790 København V

CVR: 31715105

E-mail:buf@borneulykkesfonden.dk

Telefon: 30 37 77 22