Climb for Charity

Handelsbetingelser

Nedenfor kan du finde handelsbetingelserne for højdemeter- og kilometerdonationer. Vi opfordrer til, at du læser dem grundigt igennem, inden du giver et bidrag.

Betaling

Du kan betale med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, MasterCard, Union Pay, American Express og JCB.


Donationen bliver trukket fra dit pengeinstitut, når turen er slut. På den e-mailadresse, der er opgivet, tilsendes din bekræftelse på bidraget og kvitteringen for, at du har betalt.

Moms

Højdemeter- og kilometerdonationer er momsfritaget efter momslovens § 13, stk. 1, nr. 21.

Sikkerhed

Climb for Charity bruger en PBS-autoriseret betalingsservice, som opfylder alle krav om sikkerhed, kryptering og kontrol. Vi er på intet tidspunkt i besiddelse af dine kreditkortinformationer. Dette håndteres via samarbejdspartneren DIBS, som sørger for at informationen om dine kreditkort er krypteret efter SSL (Secure Socket Layer) Protokol (bekræftes ved, at der er en “hængelås” hjørnet af din browser).

Fortrydelsesret

Du har ret til at fortryde dit bidrag indtil turen er slut. Ønsker du at fortryde dit bidrag, skal du kontakte Børneulykkesfonden på buf@borneulykkesfonden.dk.

Persondata

Jeg accepterer, at de oplysninger jeg afgiver, når jeg opretter en højdemeterdonation eller en kilometerdonation, behandles af Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København V.

Derudover accepterer jeg, at min donation vil fremgå på Climb for Charitys hjemmeside (under den enkelte deltagere) og bruges til promovering af Børneulykkesfonden, indsamlingen og anerkendelse af donationen, eksempelvis på Facebook.

Jeg accepterer, at såfremt jeg ikke ønsker at få mit navn oplyst i forbindelse med min donation, skal jeg vælge at donere som anonym. Jeg accepterer, at såfremt jeg ønsker at fratrække mit bidrag i SKAT, er det en forudsætning, at jeg oplyser mit CPR-nummer eller CVR-nummer til Børneulykkesfonden. Jf. Skatteforvaltningsloven kan SKAT i visse tilfælde gå op til 10 år tilbage og bede om dokumentation for donationer, hvorfor fonden opbevarer oplysninger om donationer i op til 10 år.

Læs i øvrigt Børneulykkesfondens privatlivspolitik her

Virksomheds- og kontaktoplysninger

Børneulykkesfonden

Gammel Kongevej 60

1790 København V

CVR: 31715105

E-mail:buf@borneulykkesfonden.dk

Telefon: 30 37 77 22