Climb for Charity

Privatlivspolitik

 

Behandling af persondata

Vi registrerer de personoplysninger, du selv afgiver her på siden, når du tilmelder dig som højdemetersponsor eller logger ind. Det kan f.eks. være oplysninger om navn, adresse, e-mail. Hvis du opretter dig som højdemetersponsor, gemmer vi dine oplysninger så længe det er nødvendigt i henhold til bl.a. bogføringsloven mm.

 

Børneulykkesfondens indsamling og behandling af personoplysninger

Vi indsamler de oplysninger om højdemetersponsorer, som er nødvendige for at oprette og administrere sponsorater og andre tilknyttede ydelser. Det kan f.eks. være kontaktoplysninger som navn, adresse og e-mailadresse. Vi gemmer oplysningerne med henblik på administration. Det kan f.eks. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier. Vi sletter alle oplysninger om dig, så snart de ikke længere er nødvendige.

 

Videregivelse af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver ikke dine personoplysninger til tredjepart.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger du afgiver på servere, som er administreret af Surftown A/S.

 

Indsigt i vores behandling af personoplysninger

Overensstemmelse med reglerne i persondataloven, oplyser vi gerne, hvilke oplysninger, vi har indhentet om dig. Hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger vi har om dig eller hvis du vil anmode om sletning af oplysninger eller rettelse af eventuelle fejlregistreringer, skal du blot sende en skriftlig forespørgsel med din email- og/eller referencenummer til denne adresse: Børneulykkesfonden, Gammel Kongevej 60, 1790 København V

 

Vilkår for brug

Børneulykkesfonden har alle rettigheder til indholdet på hjemmesiden, som alene må anvendes til personlig brug. Medmindre Børneulykkesfonden har givet forudgående og skriftlig tilladelse, er enhver form for kommerciel brug af indholdet på hjemmesiden forbudt. Enhver automatiseret indsamling eller lagring, herunder web scraping, crawling eller data mining, vedrørende indholdet af hjemmesiden eller vedrørende oplysninger, der kan beregnes eller udledes fra hjemmesiden, anses for ulovlig kommerciel brug.

Hosting

Hjemmesiden hostes og vedligeholdes af PC Service Center - Reparation og service til PC & Mac.